Kørekort til bil

Omhyggelig, personlig og relevant undervisning

Er det tid til kørekort?

Så er du kommet til det rette sted

Du må starte på kørekort 3 måneder før du bliver 17 år. Dog anbefaler jeg at du først begynder ca. 2 måneder før, da vores teorihold allerede er færdige efter 6-7 uger, og du først må aflægge teoriprøve 1 måned før du bliver 17 år. Derved har du mulighed for at komme til teoriprøve lige så snart du er færdig med dine teorilektioner.

For at få kørekort skal du modtage undervisning i teori, på manøvrebane, i kørsel på offentlig vej og på køreteknisk anlæg.

Køretid = sikkerhed

Det er idag meget almindeligt med et par ekstra kørelektioner for at blive helt klar til køreprøven. Som elev hos mig, har du mulighed for at træne lidt selv, og derved måske spare lidt penge.

Du må nemlig øve på vores manøvrebane (hos køreskolen.dk) sammen med far/mor eller en ven, når du vælger at tage kørekort hos mig.

Teoriundervisning

Teoriundervisningen foregår på Norgesvej 15, 8660 Skanderborg i lyse lokaler med aircondition. Du skal gennemføre 29 lektioner og er normalt klar til teoriprøve efter ca 6-7 uger. Der vil undervejs i forløbet være evaluerende teoriprøver, så vi kan teste om du har lært stoffet tilfredsstillende.

Manøvrebane

Efter første teoriaften skal du prøve kræfter med manøvrebanen i 4 lektioner (3 timer) Her skal du lave forskellige øvelser bla. Lære at bakke, køre slalom og vende bilen.
Det tidladt at øve med forældre på banen. Det er gratis og fuldt lovligt. Du får ved holdstart at vide under hvilke omstændigheder det skal foregå. (Gælder kun hvis du er elev hos Lisas køreskole eller hos Køreskolen.dk)

Kørsel på vej

Kørelektionerne kommer til at foregå i en Bmw X1, som er en meget nem bil at køre i. Du skal min. køre 16 lektioner á 45 min på vej.

Køreteknisk anlæg

Før køreprøven skal du på gennemføre et køreteknisk kursus. Det består af at man bl.a skal lære hvordan en bil reagerer på glatvej, samt lave bremse og undvige øvelser på glat og tør vej.